PERPINYÀ. 29 DE FEBRER DE 2020. LA REPÚBLICA AL CENTRE DEL MÓN

Deia en Dalí que Perpinyà és el centre del món. 

Desenes de milers de persones vàrem abarrotar el Parc de les Exposicions de  la capital del Rosselló per empènyer cap a la República Catalana i per mostrar el nostre suport al President Puigdemont, els consellers i conselleres Comín, Ponsatí, Puig i Serret, i la resta de líders/esses  polítiques que són a l'exili.

La gent de l'ANC Gavà no hi vam faltar. De bon matí ja pujàvem als dos autocars que, juntament amb Òmnium, havíem contractat per a l'ocasió i que des de setmanes abans havien esgotar les places 

La gentada era de tal magnitud, hi havia tants autocars, que molts no hi pogueren arribar. La gent de Gavà vàrem tenir sort i finalment hi vam poder ser. 

Malgrat els entrebancs i les hores de viatge, l'esperit de tanta gent, la que vam pujar des del Principat i d'altres contrades dels Països Catalans, i la que va donar suport des de la Catalunya Nord, i la presència en persona del President, de la consellera Ponsatí, del conseller Comín, així com a través de vídeos de l'Oriol Junqueras, la Marta Rovira i molts/es altres, van configurar una jornada espectacular i inoblidable. 


         


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

MANIFESTACIÓ A BARCELONA PER LA LLIBERTAT DEL JULIAN ASSANGE

II ITINERARI URBÀ PELS CARRERS DE GAVÀ ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ