UN ANY DE PRESÓ DELS JORDIS. MANIFESTACIÓ A GAVÀ CONTRA L'ABÚS DE PODER

Dimarts 16 d'octubre, a la plaça Tarradesllas, l'ANC Gavà organitzà un acte de record i suport a en Jordi Sánchez i en Jordi Cuixart, que acomplien un any com a ostatges polítics de l'estat espanyol.
Prop d'un centenar de persones ens hi aplegaren. L'acte, de curta durada, coincidia amb altres de format similar arreu de la geografia catalana, i amb un central a Barcelona. Consistia en la lectura conjunta d'un manifest i en l'enlairament d'uns fanalets. 
Cal fer esment que a mig acte s'hi presentà una dotació dels Mossos d'Esquadra de Gavà. Els agents, manifestant que "complien ordres", van aixecar acta de sanció contra la nostra coordinadora local, l'Helena Pérez, El motiu és que no s'hauria comunicat la realització de l'activitat al Departament d'Interior amb prou temps. Val a dir que l'ANC Gavà va comunicar-la per escrit gairebé dos dies i mig abans, però per raons que desconeixem, el termini no va semblar prou raonat al Departament d'Interior per acceptar-ho. Esperem que es  podrà resoldre el malentès sense majors conseqüències.


 

 
 
 

 


 

 
 









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

VISITA ALS ESCENARIS DE 1714 I OFRENA ALS MÀRTIRS AL FOSSAR DE LES MORERES

MANIFESTACIÓ A BARCELONA PER LA LLIBERTAT DEL JULIAN ASSANGE