MERIDIANA RESISTEIX: FERMESA, DIGNITAT I CORATGE. ACTE DE SUPORT

Meridiana Resisteix és conformada per un bon grapat de compatriotes que cada dia, des de l'octubre de 2019 - excepte el temps de l'estat d'alarma del 2020 -, han sortit al carrer per protestar contra la repressió de l'estat espanyol vers l'independentisme català. El seu és un cas de persistència digne d'elogi per la fermesa, dignitat i coratge demostrada. 

La concentració duu aparellada un tall de la via. Els manifestants són conscients dels inconvenients que això crea, però sempre han entès que la dignitat del país i el suport a les persones víctimes de la repressió es quelcom molt més important que no pas els inconvenients que els conductors hi troben.

Ara, el Govern de Catalunya, governat per independentistes - pretesament-, els prohibeix de tallar l'av. de la Meridiana de Barcelona i els vol arraconar, de forma vergonyant, en un cantó de l'avinguda.

Aquesta decisió va provocar que el dissabte 12 de febrer, al capvespre, s'hi afegís molta més gent a la que ja és habitual. També hi eren membres de l'Assemblea Gavà, que mostraren així el seu suport i escalf a la gent de Meridiana Resisteix.     

https://twitter.com/assemblea/status/1492577701059772417


 





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023