CONCENTRACIÓ CONTRA LA INACCIÓ DE GOVERN I PARLAMENT

L'Assemblea ens convocà al davant del Parlament per, sota el lema FINS QUAN?, protestar contra la inacció del Parlament i del Govern de Catalunya, atès que, un any després de les eleccions que donaren una majoria absoluta en vots i en escons en el Parlament als partits independentistes, el més calent és a l'aigüera. 

Així, doncs, i malgrat un mal oratge, el matí del dissabte 12 de febrer un bon grapat de membres de la territorial de Gavà hi vàrem fer via. 

Els discursos del secretari nacional David Fernández i de la presidenta Elisenda Paluzie van ser contundents: durant aquest darrer any s'ha fet palès la incapacitat  de les dues principals institucions del país, Parlament i Govern, per complir el compromís adquirit de culminar el procés d'independència. El cas del diputat Juvillà ha demostrat, de forma definitiva, les contradiccions entre les promeses i els fets. 

Malgrat la decepció que ens han generat els nostres propis polítics, la gent de l'Assemblea ens mantenim ferms en la lluita per la llibertat i el futur del país en plenitud democràtica. Seguim obrint pas a la independència.          









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023