L'ANC GAVÀ A LA NOVA EDICIÓ DEL CTSE

 El dissabte 24 de novembre, ben d'hora, dos representats de l'ANC Gavà varen fer via cap a Calldetenes (Osona), per assistir a una nova edició del Consell d'Assemblees Territorials, Sectorials i Exteriors de l'ANC.
Durant tota la jornada, matí i tarda, s'hi van presentar i discutir estratègies destinades a afavorir la realització del Full de ruta de l'Assemblea.
 Els nostres representants participaren a la comissió d'Exteriors amb una proposta nascuda a la nostra territorial: "Un nou símbol per impulsar una nova Europa". Es tracta d'un document de treball que conté la proposta d'una acció destinada a posar de manifest les mancances de la UE en relació a la defensa dels drets individuals i col·lectius dels ciutadans de la Unió, i més concretament els dels catalans. La proposta, que se simbolitza per una bandera de la UE amb els colors invertits, va ser molt ben acollida i va passar a formar part del gruix d'accions que el Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana haurà de desenvolupar.
 A les imatges, moment del plenari i del dinar; i símbol proposat. 

  



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023