SUPORT A L'ESCOLA CATALANA I SALUTACIÓ AL RAL·LI DE SITGES

La passada setmana, representants de l'ANC Gavà vàrem participar en la mobilització organitzada per SOM ESCOLA en reivindicació del manteniment l'escola catalana davant dels atacs que rep des de Madrid i els seus col·laboradors a casa nostra. 
L'escola catalana s'ha consolidat al llarg dels últims quaranta anys com un model d'èxit formatiu. Només des de la baixesa moral de determinats sectors ultra-nacionalistes hispano-castellans s'entenen els seus atacs al nostre model educatiu. 
La mobilització es va fer a la porta del ajuntaments de tota Catalunya el dimecres 28 de febrer. En el cas de Gavà, malgrat ser una tarda plujosa i molt freda, ens hi vàrem reunir una cinquantena llarga de persones que representàvem institucions, partits polítics, AMPA'S i associacions i entitats cíviques.
Us animem a fer una ullada a la notícia editada per Gavà TV sobre aquesta mobilització, la qual podeu veure al següent enllaç:

http://www.gavatv.cat/gtv/capitol/concentracio-per-l-escola-catalana



D'altra banda, i com ja és tradició, un grapat de persones voluntàries de l'ANC hem saludat el pas del Ral·li internacional de cotxes d'època Barcelona - Sitges al pas per la nostra localitat. Enguany, hi hem mostrat quatre grans llaços grocs en record dels quatre presos polítics que, a hores d'ara, la justícia espanyola té engarjolats de forma absolutament qüestionable.
  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023