NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

El dijous 21 de desembre vam fer un nova cantada de les NadAles per la Llibertat a la plaça de la Pagesia. Enguany, per a la sisena edició d'aquest acte solidari que vàrem iniciar el Nadal del 2017, hi hem introduït algunes innovacions, com ara la participació prèvia d'un grup de música que ha obert la cantada alhora que una jove artista local pintava sobre un llenç la ja popular imatge del cartell (un colom blanc que s'enlaira sobre un fons groc).

Tot plegat, un important treball de planificació i execució per part del grup de persones voluntàries de l'Assemblea Gavà, amb la sobrecàrrega que han suposat els entrebancs que l'equip de govern de l'ajuntament de Gavà ens ha posat (des de no atendre a temps la instància presentada en el seu dia fins a la negativa a facilitar cap tipus de material - ni tan sols la connexió elèctrica -).

Però la cantada ha ben reeixit, gràcies a la generositat d'un veí de la plaça que ens va oferir la connexió elèctrica, i a la participació del tècnic de so i il·luminació Joan Vitali, del grup de música Cantar les Quaranta, de la jove artista gavanenca Farigolart, i de la també jove directora musical Elisenda Post. amb un excel·lent resposta de la ciutadania i la presència, també, d'un públic més jove de l'habitual. 

Com cada any, l'activitat va cloure amb un piscolabis nadalenc de mantegades, bombons, moscatell i vi ranci.








 

   


 



Podeu accedir documents editats per Assemblea Gavà clicant l'enllaç que hi ha a la part de dalt / esquerra de la pàgina d'inici









 

   

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023