DIADA CAP EL FUTUR

Els/les voluntari/àries de l'ANC Gavà estem molt orgullosos de la nostra població, dels gavanencs i les gavanenques. Enguany, la participació als actes de la Diada ha superat totes les nostres expectatives: 
- Les parades a l'Illa per lliurar els encàrrecs de samarretes han estat tot un èxit: hi ha hagut un 50% més de samarretes que l'any passat. Hem esgotat fins a tres comandes i encara i així haguéssim pogut fer-ne una quarta doncs hi havia gent que ens en demanava a última hora.
- El diumenge 10, pel matí, vàrem acompanyar el pas per Gavà del Bus de l'Estelada, que feia via per poblacions del Baix Llobregat.
- L'Ofrena als Màrtirs de 1714, la vigília, a la plaça Tarradellas, va doblar el nombre de participants respecte de 2016. De forma austera a les formes, amb emoció però també amb molta alegria, vam reivindicar el drets de tots plegats a decidir el nostre futur de forma col·lectiva.   
- I molts/es gavanencs/ques vàrem participar a la gran la manifestació de l'Onze de setembre a Barcelona, que va ser, un any més, absolutament massiva i cívica. Com ja és tradició, un bon grapat hi vàrem fer via plegats.




   


 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023