GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023

Des del 2015 que l'Assemblea Gavà participa en la Festa Major de Gavà organitzant  una excursió que té com a objectiu, a més de l'entreteniment propi de l'activitat, de donar a conèixer indrets del nostre terme municipal. Així, els anys 2015, 16 i 17  vàrem fer bicicletades a Gavà Mar, a la Murtra i a Les Sorres, respectivament; el 2018 vam visitar la vall de la riera de Sant Llorenç (Ca n'Amat, Mines i Font del Ferro...), i el 2019 els turons de Calamot i Caçagats. Després de la pandèmia, i encara sota les restriccions, vam organitzar un acte a la Rambla per donar a conèixer la veritable història de la Unió de Cooperadors. 

Enguany hi hem tornat amb una passejada pel centre urbà amb l'objectiu de donar a conèixer la relació entre carrers, places, monuments i equipaments i les persones / institucions il·lustres que els donen nom. Un total de dotze punts per recórrer. A cada punt, una breu explicació de l'indret i del personatge que hi ha darrere, a càrrec de persones voluntàries de l'Assemblea Gavà amb la col·laboració puntual del Leopold Estapé o dels membres de la UME Josep Mª i Brugués Comas. 

Alhora, hem editat un llibret amb els apunts i imatges que han servit per documentar l'activitat, que es pot trobar a l'enllaç https://nuvol.assemblea.cat/index.php/s/YY6Gkj6teFwKrAa

Per arrodonir la passejada, vàrem obsequiar les persones participants amb barrets de palla en començar i amb un refrescant piscolabis al final. 

La convocatòria va ser exitosa i gairebé un centenar de persones iniciaren el recorregut.

A més de les imatges que il·lustren aquesta entrada, hi hem incorporar el vídeo editat per Gavà TV i l'enllaç a la notícia publicada pel Bruguers digital. Així mateix, l'enllaç a una adreça de "wikiloc" facilitada per en Josep Lluís, un del participants, amb dades i imatges de l'itinerari.

  













 
                                                vídeo de Gavà TV

https://elbruguersdigital.cat/itinerari-historic-anc-100-persones/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

MANIFESTACIÓ A BARCELONA PER LA LLIBERTAT DEL JULIAN ASSANGE

II ITINERARI URBÀ PELS CARRERS DE GAVÀ ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ