UN NADAL DIFERENT

La Covid-19 ens ha obligat a renunciar a algunes de les activitats tradicionals, com ara les NadAles per la Llibertat que veníem organitzant de fa tres anys enrere. 

Malgrat això, hem pogut tirar endavant un parell de parades solidàries i informatives a la plaça de la Pagesia.

La nostra gent voluntària no ha fallat i entre tots i totes hem pogut organitzar una signatura massiva de cartes de Nadal, amb motius gavanencs, per als presos i preses polítics, que ha estat un èxit de participació. Així, cada pres/a rebrà una carta amb els nostres desitjos de salut, pau i llibertat, signada per desenes de gavanencs i gavanenques. 

Alhora, hem repartit mascaretes grogues fetes per un dels nostres voluntaris, i ponsèties també grogues. 

A tot això se suma el repartiment de paperetes de la Grossa de Cap d'Any, que, com sempre, se'ns han esgotat de seguida. Malauradament, no hi ha possibilitat de disposar d'un major nombre de paperetes atès que la tirada que d'un mateix número fa l'organisme emissor és més aviat reduïda.   

Tot plegat ens permet de continuar sumant ingressos a la Caixa de Solidaritat, com venim fent des de fa tres anys.

En quant a l'aspecte informatiu, des de la nostra territorial de Gavà, hem elaborat  i repartit un decàleg a mode de breu guia explicativa del funcionament i els objectius de l'Assemblea, i que esperem que serà de l'interès de les persones associades i simpatitzants.       

De cara al 2021 esperem que la situació epidemiològica millori i ens permeti de reprendre les activitats habituals. Seguim lluitant per la llibertat.

                                 Bon Nadal i bon Any Nou. Visca Catalunya










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

MANIFESTACIÓ A BARCELONA PER LA LLIBERTAT DEL JULIAN ASSANGE

II ITINERARI URBÀ PELS CARRERS DE GAVÀ ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ