SEGUIM! SEMPRE MOBILITZATS.

La gent voluntària de l'Assemblea estem sempre mobilitzats pel país. Només començar el 2020, el 4 de gener, vàrem ser a Barcelona manifestant-nos convocats per la plataforma SOM-RIURE, en protesta per la repressió matussera contra els catalans.
 

Pocs dies després, el 13 de gener, érem a les portes del Palau de Justícia manifestant la protesta pel no respecte de les institucions espanyoles als resultats electorals i, més en concret, als vots de catalans  i catalanes, doncs els nostres representants escollits democràticament són apartats de la vida pública mitjançant decisions judicials arbitràries. Poc abans, s'havien produït una d'aquestes escandaloses decisions en no permetre l'Oriol Junqueres d'accedir al seu escó al Parlament Europeu. 

  

I tot plegat, sense deixar de banda les parades informatives i solidàries. Molts matins de dissabtes (habitualment cada quinze dies) la gent voluntària de l'ANC Gavà continuem muntant parada a l'Illa de Vianants. La informació de les nostres activitats i, sobretot, la solidaritat vers les persones que pateixen la repressió ben valen el nostre esforç. 


Tanmateix, l'escalf als presos polítics anant a les presons, com en aquest cas a la del Puig de les Basses (a prop de Figueres), a on hi és la Dolors Bassa. 
I seguim assistint a les Trobades Gavà, dels dimecres o dijous de cada setmana. Un espai de debat de l'actualitat social i política del país, i de les accions conjuntes que l'independentisme pot dur a terme. 

  


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

VISITA ALS ESCENARIS DE 1714 I OFRENA ALS MÀRTIRS AL FOSSAR DE LES MORERES

MANIFESTACIÓ A BARCELONA PER LA LLIBERTAT DEL JULIAN ASSANGE