MANIFESTACIÓ A BARCELONA PER LA LLIBERTAT DEL JULIAN ASSANGE

Just fa un any us parlàvem en aquest mateix blog de la crida internacional que demanava la llibertat del Julian Assange, a la qual ens havíem afegit a Gavà tot fent una acte a la plaça de la Pagesia:

https://www.blogger.com/blog/post/edit/3581552249682332575/6233665764496907204

El dimarts 20 de febrer d'enguany hem tornat a sortir al carrer per solidaritzar-nos amb el Julian Assange arran de la previsible seva immediata extradició des del Regne Unit als Estats Units de Nord-Amèrica. En aquest cas ha estat a Barcelona, davant del consolat britànic, a on ens hem aplegat uns quants milers de persones, tants que fins i tot s'ha tingut de tallar el trànsit rodat de l'avinguda Diagonal durant l'acte i una posterior manifestació.  

El comunicat llegit en català per la Carme Sansa i en anglès pel Toni Strubell ha sigut contundent en referir-se al cas Assange - també a altres coneguts casos - com una maniobra bruta contra la llibertat d'expressió i de premsa. També ha estat contundent el discurs del Lluís Llach que ha aprofundit en els perills que per a la democràcia representa la intolerància dels poders fàctics i del estats vers la llibertat de premsa, tot ressenyat l'enorme quantitat de periodistes que moren cada any o que pateixen represàlies pel simple fet de voler informar d'allò que passa al món.

Com sempre que cal manifestar-se pels drets i per la llibertat, la gent de l'Assemblea Gavà hi ha estat. Val a dir que, a més de la presència, hi hem aportat  el cartell editat per la nostra territorial, el qual ha tingut un notable èxit doncs n'hem exhaurit totes les còpies que hi dúiem.   

  

   

 

 










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023