EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA: 10 ANYS OBRINT PAS A LA INDEPENDÈNCIA

Fa deu anys naixé l'Assemblea Nacional Catalana conformada per assemblees territorials, entre les quals la nostra, Gavà x la Independència.    

L'Assemblea és una organització nascuda amb únic objectiu: assolir la independència de Catalunya. Tots/es esperàvem que el seu recorregut temporal fos curt perquè s'hagués aconseguit l'objectiu en un breu espai de temps, però el cert és que encara continuem fent-hi camí. 

El fem, el camí, amb determinació, fermesa i coratge. Les dificultats no ens arronsen. Tard o d'hora, hi arribarem, i sabem que després de nosaltres el transitarà molta altra gent.   

"10 anys obrint pas a la independència" és el lema que encapçala la commemoració del desè aniversari de la Assemblea territorial Gavà x la independència. El lema sintetitza la idea de l'esforç entusiàstic que les persones voluntàries de l'ANC Gavà hi han abocat al llarg de la darrera dècada.  

Per commemorar l'efemèride, hem organitzat, entre altres actes, una exposició fotogràfica a mode de mostra de les mils d'activitats realitzades. L'exposició va acompanyada d'un vídeo a on es mostren algunes d'aquestes activitats. També s'hi exposen algunes de les cartes que ens van enviar, des de la presó, les persones que lideraren l'1 d'Octubre. 

L'exposició està oberta a tothom a la sala d'actes de la biblioteca Josep Soler Vidal del 22 de març al 2 d'abril de 2022.


     









  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023