OFRENA ALS MÀRTIRS DE 1714

El divendres 10 de setembre, al capvespre, amb ocasió de la Diada Nacional,  les entitats i els partits independentistes de Gavà vam fer la tradicional ofrena als Màrtirs de 1714. 

Com sempre, els voluntaris de l'Assemblea Gavà, d'acord amb els compromisos adquirits a les reunions prèvies de planificació, vam assumir bona part del treball que requereix l'organització de l'acte: confecció del cartell, crides a la participació, redacció i lectura del manifest, cessió de la nostra carpa sense logos propis (a les reunions de planificació s'acordà que no hi hauria elements visuals individualitzats de les entitats i partits participants - encara que, val a dir, ERC no respectà aquest acord, cosa que ja va passar a l'edició anterior-), col·locació d'elements simbòlics i pancartes al voltant del monument, etc. 

La gent de l'Assemblea Gavà som ben orgullosa de contribuir a aquest homenatge a les persones que simbolitzen la lluita per les llibertats del país. 

Malgrat la meteorologia amenaçant, més d'un centenar de persones ens hi aplegàrem al voltant del monument als Màrtirs de 1714.

 







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023