TOT PICANT PEDRA PER EIXAMPLAR LA BASE

La Independència de Catalunya ha d'arribar-hi per acceptació majoritària de la societat expressada de forma democràtica a les urnes. Aplegar cada cop més gent al voltant del desig d'independència és allò que es coneix com a "eixamplar la base".  

Per poder valorar els beneficis d'una eventual independència, la societat catalana necessita informació i suport. Bona part de la feina de les persones voluntàries de l'Assemblea Gavà, al llarg d'aquests anys, ha estat la d'oferir aquesta informació i suport. 

És per això que, per una banda, hem fet desenes de parades informatives, organitzem xerrades i col·loquis, elaborem documents, pengem cartells de forma periòdica, dissenyem pancartes que es pengen a punts amb molta visibilitat de la nostra població, ens expressem a les xarxes socials, etc.; de l'altra, participem a totes les mobilitzacions, no només les estrictament independentistes sinó també a les que tenen causa social justa, o incentivem i apleguem la solidaritat a favor de les persones víctimes de la repressió.

Però no només fem tot això. Fer-lo requereix una feina prèvia d'avaluació de necessitats, planificació i distribució de tasques, la qual cosa implica recerca, reunions, recursos econòmics i desplaçaments. 

Picar pedra, en diuen, de tot plegat.        

Fruits de tants anys d'esforços altruistes són els vots que els partits i coalicions independentistes recullen a les conteses electorals. A les últimes eleccions, 14 de febrer, l'independentisme arribà gairebé al 52% de vot directe al Principat (més d'un 30% a Gavà). En podem estar moderadament satisfetes, oi? Doncs, seguim!. 


 

 









Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023