PROTESTA CONTRA LA CENSURA DEL GOVERN MUNICIPAL

L'equip de govern de l'ajuntament de Gavà ha pres en els últims mesos diverses decisions que suposen flagrants censures d'activitats de l'ANC Gavà
- Per Nadal, ens censurà la campanya de joguines solidàries adreçades al Casal dels Infants no concedint-nos autorització per posar una parada a l'Illa. 
- Al març, se'ns denegà autorització per fer la Fira de Consum Estratègic i Responsable, activitat a la que participaven també Òmnium Cultural i Unió de Pagesos, i que comptava amb el suport de diversos partits polítics.
En ambdós casos havíem comunicat a l'ajuntament la voluntat de realitzar les activitats amb molta antelació, i ens vàrem posar a treballar-les comptant amb el vist-i-plau verbal de les responsables municipals. Aquestes, en l'últim moment, no va voler emetre les autoritzacions necessàries. Les excuses va ser de mal pagador. 
El cas és que, a banda de no permetre un activitat solidària i una altra destinada al coneixement de mitjans de consum estratègic, responsable i de proximitat, la denegació de la Fira de Consum s'ha fet contra les normes del propi ajuntament. És per això que els representats de les entitats i partits que la promovien van presentar un escrit de protesta davant del Síndic de Greuges municipal. Ara som a l'espera del seu dictamen.  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023