CARTES LLIURES. EUROPE MAKE A MOVE. CAP DONA EN L'OBLIT

El 16 de maig, coincidint amb el 7è mes d'empresonament dels Jordis, vam organitzar un acte de record i suport a totes les persones preses polítiques i exiliades. L'acte ens va servir per donar inici a la campanya de les Lletres Lliures, una idea que ha nascut a la nostra assemblea territorial i que s'ha impulsat amb l'ajut d'Òmnium Cultural, que consisteix en escriure de pròpia mà notes o cartes als presos polítics.

La idea va ser molt ben acollida i de seguida vam arreplegar notes i cartes per a les nou persones que pateixen la presó política. Ja hem fet un primer enviament a totes elles i estem arreplegant de noves per fer-ne el segon. A les nostres parades dels caps de setmana trobareu material per escriure-les. 

Aquesta campanya va lligada a la de "Cap dona en l'oblit". Cal que no ens oblidem de les dones empresonades (Carme Forcadell i Dolors Bassa) i les que són a l'exili (Meritxell Serret, Clara Ponsatí, Marta Rovira i Anna Gabriel). 

Juntament amb aquesta campanya, n'estem fent d'altres, com ara la de "Europe make a move", impulsada per l'Associació Catalana de Drets Civils. Es tracta de remetre cartes a dirigents europeus per tal de fer-los conèixer la situació de repressió que pateixen les nostres institucions i els nostres polítics. Hi ha a la intranet de l'Assemblea models d'aquestes cartes escrits en els corresponents idiomes. Només cal abaixar-les, signar-les i segellar-les. Per facilitar aquesta feina, a les nostres parades tenim a disposició tot aquest material i nosaltres ens encarreguem de trametre-les. Ja n'hem fet un primer enviament de 50, i n'estem arreplegant de noves per fer-ne el segon.


 
       


Per la justícia, per la igualtat, pel futur del nostre país... SEGUIM. 
ACOMPANYA'NS !

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023