2018. SEGUIM

 El resultat de les eleccions del 21 de desembre dóna majoria a l'independentisme. Malgrat totes les adversitats, ens n'hem sortit!
                                            Felicitats a tothom! 
 Ara, l'estat, amb el concurs inevitable dels seus corifeus i mitjans, posa traves a  la constitució del nou Parlament i a l'elecció del President, en una evident demostració de no voler reconèixer el resultat. 
Les persones voluntàries de l'ANC no defallirem i continuarem manifestant el nostre suport a les nostres institucions i als homes i dones que són víctimes de la repressió de l'estat pel sol fet d'haver governat d'acord amb el desig majoritari del poble. 
 El dia 4 de gener, vàrem ser a Sant Vicenç dels Horts per donar suport a l'Oriol Junqueras i a la resta de presos polítics.

 
          
El dissabte 13 de gener hem fet parada a la plaça de la Pagesia, a on hem fet peces de roba de mitja de color groc destinades a la solidaritat. Ha estat un èxit que esperem de repetir els dissabtes 27 de gener, també a la Pagesia, i 3 de febrer a la plaça Tarradellas.
                       
    
 Gràcies a tothom pel vostre compromís i ajut!

Altres activitats previstes de solidaritat a les quals us convidem són les concentracions / caminades dels divendres a les 19 hores davant dels ajuntaments. 

I també us convidem a ser-hi a la porta del nostre Parlament durant el Ple d'investidura del pròxim 17 de gener.

      
 

   
ENDAVANT. SOM-HI!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023