CONFERÈNCIA / COL·LOQUI SOBRE DEMOCRÀCIA I DRETS HUMANS A CATALUNYA


L'informe relatiu a la violació sistemàtica dels drets humans perpetrat durant les últimes setmanes per la maquinària de l'estat espanyol contra els ciutadans de Catalunya va ser l'objecte de la conferència del Jordi Palou-Loverdos, organitzada per ANC Gavà, Òmnium i La Mata de Jonc al Casal de Torre Lluc.
En Paolu-Loverdos és advocat acreditat per actuar davant la Cort penal internacional de La Haia, mediador i consultor internacional en resolució de conflictes, i docent de Dret penal i drets humans, entre altres moltes coses.
En concret, l''informe fa referència a les violacions de drets cívics i polítics a Catalunya des de l'1 de setembre fins al 7 d'octubre d'enguany, amb una especial atenció als fets de l'1 d'octubre, i està adreçat, entre altres, a l'Alt Comissionat de Drets humans de l'ONU, a 9 Relators especials de l'ONU, i al Comissari de Drets humans del Consell d'Europa.  
La conferència va ser interessant, instructiva i força reeixida en quant a assistència. Lamentablement, i de forma incomprensible, l'Ajuntament de Gavà no la va voler incloure dins de les activitats de la Mostra de Drets Humans GavàMón que s'estava duent a terme durant aquests dies.

 
                                                  

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023