"GAVÀ EXPERIENCE". BICICLETADA DE L'ANC PER FESTA MAJOR.

Dins dels actes del programa oficial, l'ANC Gavà organitza, un any més, la Bicicletada de la Festa Major. 

 Enguany, la passejada en bici ens permetrà de conèixer Les Sorres (les nostres terres agrícoles) tan des del punt de vista físic com també de l'històric i el mediambiental.

 Així, en primer lloc, des del mirador de La Roca, els historiadors Pere Izquierdo i Josep Campmany ens acostaran a la Rompuda i a l'Ancoratge romà.

 Tot seguit, hi anirem a conèixer Les Sorres de ben a prop: visitarem els Horts de La Pava, una iniciativa particular de conreus ecològics de lleure.   

                             


Tothom hi pot participar. Activitat totalment gratuïta. Només es necessita una bici de qualsevol tipus. 

Data: diumenge 2 de juliol. 

Hora de sortida: 10:00  

Hora d'arribada: 12:00 - 12:15

Recorregut: plaça Balmes -> c. Lluís Dalmau -> c. Joanot Martorell -> c. M. Carrasco i Formiguera -> parc del Calamot (xerrada històrica al mirador de La Roca) -> variant del Calamot -> camí dels Joncs -> camí Ral de València -> camí de La Pava -> camí de l'Arbret de Baix (visita als Horts de Las Pava) -> camí de l'Arbret -> avinguda del Mar -> avinguda de Bertran i Güell -> c. de Fortià Casanovas -> c. de la Mare de Déu de Montserrat -> c. de Sant Pere -> plaça Balmes. 

Total: 12 quilòmetres, pràcticament plans. 

 Acabarem la passejada amb un refrigeri per a tothom a la nostra carpa, a on també hi haurà activitats per distreure la canalla.

 

Nota: recordem que per als menors de 16 anys és obligatori l'ús del casc sempre que hi vagin en bici; per a la resta, és obligatori a vies interurbanes. Com què hi transitarem per una d'aquestes, us demanem que tothom en porteu. Gràcies.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023