CELEBRACIÓ DE LA FESTA DE l'ANC GAVÀ

El passat diumenge 21 de maig vàrem fer la Festa de Primavera en una jornada espectacular. El dur treball dut a terme per les persones voluntàries de l'Assemblea a Gavà per fer-la realitat va quedar recompensat per l'excel·lent acollida de la proposta.

Al parc de la Torre Lluc un SI gegant, instal·lat a l'entrada del parc, hi donava la benvinguda. A dins s'hi van succeir les diverses activitats: torneig de Bitlles catalanes, taller de xapes, jocs infantils (xanques, pedals, parxís, minigolf), actuacions musicals i l'arrossada popular. Prèviament, una cercavila musical va fer-hi via per l'Illa de Vianants i la Rambla. 

Les previsions d'assistència a l'arrossada, fetes un parell de dies abans en funció dels tiquets adquirits per avançat, van quedar superades i ens vam veure obligats (sortosament obligats) a acomodar fins a quinze persones més, fins a on el cuiner contractat per a l'ocasió va poder estirar el rebost. Lamentem no haver pogut acollir a moltes altres que ens ho vam demanar a última hora.  

Gràcies a tothom per acompanyar-nos, i ENDAVANT.



 


 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023