L'ANC Gavà a la manifestació per l'acollida de refugiats

El dissabte 18 de febrer, els/les voluntaris/àries de l'ANC Gavà vàrem tenir feina doble: pel matí, parada informativa a Barnasud; per la tarda, presència a la manifestació per l'acollida de refugiats.

I és que no ens podem quedar de braços plegats en veure la magnitud de la tragèdia humana que es viu dia sí i dia també a la Mediterrània i a l'Europa oriental mentre que alguns (massa) governs dels Estats s'ho miren de lluny. 

L'Estat espanyol és líder en aquesta vergonyant cursa per espolsar-se les puces de sobre, amb l'incompliment (un més) del nombre mínim d'acollides que va acordar fa un temps. I, mentrestant, les administracions catalanes han expressat de forma pública i reiterada la seva voluntat d'acollir i, el que és encara més determinant, la seva capacitat actual per fer-ho en bones condicions.

Això no pot continuar així, i molts/es de nosaltres hi vam fer via cap al centre de Barcelona. La resposta ciutadana va ser fenomenal, i la manifestació de més de 150.000 persones ha merescut informacions dels mitjans internacionals. Però ja sabem que l'Estat espanyol "passa" de les manifestacions que no reclamen allò que interessa al seu aparell, i "passa" dels catalans (és a dir, que "passa" de gairebé totes les manifestacions importants en contingut i nombre d'assistents). Tant de bo no sigui així en aquesta ocasió.

      
   
 



Us recordem que les properes parades informatives les farem a:
- Plaça Major, dissabte 25 de febrer, matí.
- Plaça Tarradellas, dimarts 7 de març, matí.
- Barnasud, dissabte 18 de març, matí.
- Av. del Mar (a La Vela), diumenge 26 de març, matí.

Així mateix, que també podeu seguir-nos a :
- https://www.facebook.com/GavaPerLaIndependencia
- https://twitter.com/gavaxindep?lang=ca


                                              ENDAVANT. SOM-HI


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023