SETEMBRE. TORNEM A LA FEINA. LA DIADA NACIONAL

Bon dia a tothom. Benvolguts/des amics i amigues:

Els/les companys/es de l'ANC de Gavà tornem a ser als carrers i places per realitzar les activitats d'informació i col·laboració amb els/les nostres veïns i veïnes.


PREPARACIÓ DELS ACTES DE LA DIADA

Els últims dies d'agost i els primers dies de setembre ens centrarem en les tasques de preparació dels diferents actes de la Diada Nacional, alhora que continuarem fent les parades informatives habituals:
 - El dissabte 3 de setembre, pel matí, parada informativa a la plaça de la Pagesia.
 - Dilluns, dimarts i dimecres (dies, 5, 6 i 7 de setembre), muntarem parada a la plaça Major per tal de lliurar les samarretes de la Diada que ens n'han estat encarregades. A més, també hi tindrem la parada informativa habitual.

  OFRENA ALS MÀRTIRS

El dissabte 10 de setembre, al vespre, participarem en l'Ofrena als Màrtirs de 1714 que cada any organitzen partits i associacions sobiranistes a la plaça de Tarradellas (Rambla - Màrtirs de 1714).


MANIFESTACIÓ DE LA DIADA

Com sabeu, enguany la manifestació està descentralitzada en cinc punts. Nosaltres anirem a la de Barcelona, concretament al tram 39 (part baixa del Passeig de Sant Joan).

 Molts/es membres de la nostra territorial anirem en grup a la manifestació de la Diada. L'Onze de setembre ens concentrarem a la plaça de Batista i Roca, des d'on baixarem a l'estació pels volts de quarts d'una. Preveiem de ser al nostre tram a partir de les 15:00 hores. Tots/es hi sou convidats/des per acompanyar-nos.
Nota: el bitllet de tren corre per compte de cadascú/una; així mateix, el menjar i beure. Recomanem d'anar preparats segons les previsions meteorològiques.

ÀNIMS, que el país que volem ens necessita, i tots hem de ser-hi. 
US HI ESPEREM !
SALUT I ENDAVANT !

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023