RECULL D'ACTIVITATS DEL JULIOL


Pedalada a la Murtra

Com ja hem comentat, per a la Festa Major de Sant Pere vam organitzar una Pedalada a la Murtra. 

L'activitat va reeixir força, atès que a més del plaer d'anar en bicicleta per la nostra zona agrícola, un cop a la Murtra l'historiador Josep Campmany i els membres de l'ADF local Abel i Enric, van fer interessants exposicions històriques i mediambientals del lloc, amb un alt valor pedagògic. 

Encara que vam ser poques les persones que en vam poder gaudir (probablement, un error en el programa relatiu a l'hora d'inici, va fer que moltes no poguessin ser-hi), l'activitat va ser un èxit organitzatiu, que esperem de repetir els pròxims anys.




Vespre Estelat amb el Vicent Partal

Excel·lent jornada, que va començar a les 6 de la tarda amb la instal·lació d'un planetari portàtil a la Rambla de Maria Casas. L'accés va ser lliure i gratuït, i durant les dues hores que hi va estar en funcionament va fer un ple absolut d'aforament.    

Després, a les 8 hores, a la mateixa Rambla de Maria Casas, el plat fort de la jornada: la conferència / col·loqui del Vicent Partal sobre la constitució de nous Estats a Europa. Com sempre, el director de Vilaweb, que al llarg de la seva carrera professional ha estat present a diversos països europeus en els moments de la seves independències, va transmetre de forma distesa, clara i didàctica els seus enormes coneixements en la matèria, amanits amb tot un seguit d'experiències pròpies.

Finalment, la jornada va finalitzar amb un sopar al Casal de la Torre Lluc. En acabar el sopar el Vicent Partal es va oferir per respondre tot un seguit de preguntes dels/de les companys/es, moltes relatives a la viabilitat del Procés però també de política nacional, arrodonint així aquest reeixit Vespre Estelat.


 
                                   
                                  


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023