VESPRE ESTELAT AMB EN TERRICABRAS

De brillant lliçó magistral podem definir la conferència del professor i eurodiputat Josep Maria Terricabras, que va versar sobre el present i futur de l'Europa social i solidària.
 Durant l'hora i mitja que va durar la xerrada i el posterior col·loqui, en Terricabras va fer palesos els problemes presents de la UE en aquests camps, atès el domini per part dels Estats de l'entramat institucional comunitari, del mercantilisme desenfrenat, i de la important introducció de l'extrema dreta arreu.
 Però, alhora, va mostrar el seu optimisme vers el futur atès que ja hi ha bastida una bona part de l'edificació europea, i que els valors l'europeisme continuen sent vàlids i desitjats per la majoria de la població del vell continent.
 Així mateix, en Terricabras, en base a la seva experiència al Parlament europeu, manifestà el seu optimisme vers la consecució de la independència de Catalunya, doncs ja comença a ser-hi normal que els representats a la institució dels diferents Estats no només no s'hi manifestin en contra sinó que, en molts casos, n'expressen la seva simpatia.    
 L'activitat va cloure amb una petit refrigeri durant el qual els/les assistents van poder conversar de forma distesa amb el conferenciant.

SALUT I ENDAVANT!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NADALES PER LA LLIBERTAT 2023

DIADA NACIONAL 2023. VIA FORA PER LA INDEPENDÈNCIA

GRAN ÈXIT DE L'ITINERARI HISTÒRIC ORGANITZAT PER L'ASSEMBLEA GAVÀ PER A LA FESTA MAJOR 2023